×

پروفیل درب کمد و کابینت

در این مقاله از سایت سینا ایرانی زاده درباره پروفیل‌ های درب کمد و کابینت توضیح دادیم همراه ما باشید.

امروزه پیشرفت تکنولوژی تأثیر چشم گیری در صنایع ساختمانی و دکوراسیون داخلی گذاشته است و باعث شده تا تجهیزات مدرن و جدید جای خود را به وسایل و ابزار قدیمی بدهند. صنعت ساخت پروفیل از ثمرات این پیشرفت عظیم است.

برای شروع بهتر است تعریفی داشته باشیم از کلمه‌ی پروفیل PROFILE که از نظر لغوی به معنای مقطع ثابت در طولی مشخص است. پروفیل کاربرد های فراوانی در ساختمان سازی، صنعت راه سازی دارد. اما بیشترین استفاده‌ی آن در ساخت درب کابینت، کمد و پنجره است. شما می‌توانید در طراحی‌های خود از ایده‌های منحصر به فرد نیز استفاده کنید؛ مثلاً می‌توانید با استفاده از پروفیل‌های چند منظوره، پایه‌های میز، چهارچوب آینه، درب کابینت آشپزخانه، کمد حمام، طبقه دیواری و... را چند برابر مدرن و زیبا کنید.

پروفیل‌ها به دو دسته کلی باز و بسته تقسیم می‌شوند؛ پروفیل‌ های درب کمد و کابینت در دسته پروفیل‌های بسته قرار می‌گیرند و پروفیل‌ های باز شامل تیرآهن، تسمه، نبشی، ناودانی و میلگرد هستند.

صنعت ساخت پروفیل‌ های چوبی از سال 1973 آغاز شد و نخستین بار اروپا و آمریکا کشور هایی بودند که در این زمینه فعالیت تجاری خود را آغاز کردند. تولید پروفیل‌ های چوبی باعث ایجاد جهش بزرگی در صنعت نجاری شد و به مرور زمان استفاده از آن در صنایع چوبی رایج شد.

در ادامه به بررسی بیشتر پروفیل‌ های چوبی پرداخته و با روش تولید و انواع مختلف آن آشنا خواهید شد.


مراحل تولید پروفیل‌ های چوبی

برای ساخت پروفیل‌ های چوبی ابتدا الوار های بزرگ با دستگاه چند تیغ به اندازه‌ های کوچکتری که به اندازه‌ های اولیه ساخت پروفیل نزدیک است برش داده می‌شوند. سپس با استفاده از رنده این قطعات به اندازه دقیق رنده می‌شوند. نکته‌ ای که در این مرحله باید به آن توجه داشت این است که رنده باید از قدرت کافی برخوردار باشد. بنابراین رنده‌ی رو بلند بهترین گزینه برای انجام این مرحله است.

با توجه به اینکه اندازه‌ی چهار طرف چوب رنده شده باید یکسان باشد، با استفاده از دستگاه مخصوصی به نام گنده‌گیر این کار انجام می‌شود . در مرحله‌ی آخر با استفاده از دستگاه فرز رو بلند طرح مورد نظر بر روی چوب زده شده و بدین ترتیب الوار تبدیل به یک پروفیل چوبی می‌شود.


انواع پروفیل‌ های چوبی

امروزه رایج‌ ترین نوع پروفیل چوبی موجود در بازار پروفیل روکش‌دار است. مغز این پروفیل روکش‌دار از چوب ام دی اف است که در مراحل بعدی روکش‌ هایی جهت تزئین روی آن‌ها نصب می‌شود.

انواع پروفیل‌ها با توجه به کاربرد آن‌ها به عنوان پروفیل درب کمد و کابینت در آشپزخانه یا به عنوان پروفیل در مبلمان و دکوراسیون اشکال مختلف دارد. طول پروفیل‌ها بسته به نوع آن‌ها از 280سانتی‌متر، 330 سانتی‌متر و 366 سانتی‌متر متغیر است.

همان طور که گفته شد رایج‌ ترین نوع پروفیل چوبی، پروفیل MDF است. انواع پروفیل ام دی اف شامل: تاج، قاب زیر چراغ، تاشو، اسکوتی، پاراوان، پروفیلT، ستون، روکوب، نبشی، میت، میانه، لوله، لبه پله، لبه، قرنیز پاخور، کرکره، آبشاری، گرده و ... است.

علاوه بر پروفیل ام دی اف، امروزه نوع جدیدی از پروفیل به نام پروفیل چوب پلاست در بازار موجود است.

چوب پلاست‌ها در واقع کامپوزیت‌های چوبی هستند که نام اختصاری آن‌ها WPC است. مواد تشکیل دهنده‌ی چوب پلاست‌ها در واقع الیاف چوب طبیعی، پلاستیک و ترموپلاستیک است. از چوب پلاست‌ها به عنوان کف پوش، دیوار پوش، نرده و نمای ساختمان و سقف کاذب استفاده می‌شود.

اگر به دنبال خرید درب کمدی ریلی هستید به این صفحه مراجعه کنید.


پروفیل درب و کمد



خصوصیات پروفیل ام دی اف

پروفیل ام دی اف، از جمله پروفیل‌های روکش دار است. کلمه ام دی اف مخفف فیبر با تراکم متوسط است. پروفیل ام دی اف به دلیل داشتن محتویات طبیعی، ماده‌ای سازگار با محیط زیست است. معمولاً پروفیل ام دی اف را قبل از فرایند روکش کردن با دستگاه مخصوص سی ان سی برش می‌دهند و در نهایت سوراخ زنی و شیاردهی می‌کنند.

پروفیل درب ام دی اف با روکش‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌شود که از جمله‌ی این روکش‌ها می‌توان به روکش‌های PVC، پلی استایرن، فویل آکریلیک و روکش رنگ اشاره کرد. بهترین و مناسب‌ترین این روکش‌ها، روکش PVC است زیرا از دوام، آسیب‌پذیری و طول عمر بالایی برخوردار است و نسبت به سایر روکش‌ها در برابر اشعه ماوراء بنفش، رطوبت و تغییرات دما مقاومت بالایی دارد. از دیگر مزایای این پروفیل‌ها قیمت مناسب و مقرون‌ به‌ صرفه بودن آن است.

چسبی که در ساخت پروفیل ام دی اف استفاده می‌شود اورتان نام دارد که نسبت به سایر چسب‌ها در برابر رطوبت، حلال‌ها و پاک کننده‌ها بسیار مقاوم است.


کاربرد پروفیل‌ های چوبی

پروفیل‌های چوبی به سختی قابل احتراق هستند و نسبت به سایر پروفیل‌ها ارزان‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر بوده و در برابر بخار متورم نمی‌شوند و در مقابل قارچ و کپک دچار آسیب نخواهند شد. در نتیجه در ساخت پروفیل‌های درب کمد، کابینت بیشترین کاربرد را دارند.

با توجه به تنوعی در طرح و رنگ روکش پروفیل‌های چوبی وجود دارد، کاربرد فراوانی در صنایع دکوراسیون داخلی خانه و محل کار و.... دارند. شما می‌توانید متاسب با رنگ چوب کابینت و کمدتان رنگ روکش پروفیل درب کمد و کابینت را انتخاب نمایید.

اگر به دنبال خرید پایه میز برقی هستید به این صفحه مراجعه کنید.


نکاتی که هنگام نصب پروفیل چوبی باید رعایت شود!

از آنجایی که پروفیل‌ها دارای شیارهای باریکی هستند باعث می‌شود هنگام نصب آن‌ها در کنار یکدیگر دچار مشکل نشویم. پس هنگام استفاده از پروفیل درب باید از طریق شیارها آن‌ها را مونتاژ کرد و در کنار یکدیگر قرار داد.

سخن آخر

شما می‌توانید با استفاده از نسل جدید تجهیزات و وسایل خانه و آشپزخانه زیبایی محیط اطراف خود را چند برابر کنیدو آسایش و راحتی را هنگام استفاده از آن‌ها، در زندگی روزمره خود تجربه کنید.

یکی از تجهیزات جدیدی که باعث پیشرفت در صنعت نجاری شده پروفیل درب کمد و کابینت است. این پروفیل‌ها با دارا بودن کاربردهای فراوان تحول عظیمی در طراحی و دکوراسیون داخلی ایجاد کرده‌اند. استفاده از پروفیل درب کمد و کابینت نه تنها به زیباسازی دکوراسیون منزل شما کمک خواهد کرد بلکه از نظر اقتصادی استفاده از آن به لحاظ اقتصادی به صرفه است.

پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم قصد ایجاد تغییراتی در دکوراسیون کابینت‌ها و طراحی کابینت آشپزخانه یا اتاق خواب خود دارید، حتما قبل از اقدام به خرید وسایل حتما به شرکت‌های معتبر طراحی دکوراسیون داخلی سری بزنید و از نظرات آن‌ها در جهت مدرن و زیبا سازی منزل یا محل کار خود کمک بگیرید و در مورد نحوه اجرا و استفاده از متریال مناسب و با کیفیت مطمئن شوید.

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با پروفیل های درب کمد و کابینت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

مطالعه بیشتر





REQUEST AND INITIAL VISIT

درخواست بازدید اولیه

جهت بازدید و برآورد هزینه خود توسط کارشناسان حرفه ای ما، فرم را تکمیل و ارسال نمایید.