×

خرید و بررسی سنسور زیر کابینتی

اهمیت نورپردازی در آشپزخانه

امروزه در طراحی و دکوراسیون داخلی خانه و آشپزخانه از ایده‌ها و ابزارهای کاربردی بیشتری استفاده می‌شود. نورپردازی و روشنایی، عاملی مهم در دکوراسیون داخلی واحدهای مسکونی، اداری و تجاری محسوب می‌شود. می‌توان از نحوه نورپردازی بخش‌های مختلف خانه به عنوان ایده‌ای جذاب و کاربردی نام برد.

یکی از بخش‌های مهم هر خانه، آشپزخانه آن است که به همان نسبت روشنایی این مکان نیز اهمیت بسیاری دارد. نور کم در آشپزخانه یا به طور کلی در محیط‌های کاری، موجب کلافگی و سردرگمی خواهد شد؛ زیرا میدان دید کم‌تر می‌شود و این امر در طولانی مدت بر نوع عملکرد و کارکرد تأثیر منفی خواهد گذاشت و با سنسور زیر کابینتی این مشکل حل می شود.کارشناسان سینا ایرانی زاده شما را در این زمینه راهنمایی می کنند.


خرید و بررسی سنسور زیر کابینتی

در گذشته برای روشنایی فضای کلی آشپزخانه از یک لامپ یا لوستر چند شاخه استفاده می‌شد. با گذشت زمان و پیشرفت در زمینه طراحی و دکوراسیون داخلی، ایده‌های متنوعی برای ایجاد روشنایی شکل گرفت.

در طراحی مدرن آشپزخانه تا جایی که امکان دارد، تزئینات و لوازم برقی به صورت توکار طراحی و اجرا می‌شوند. در واقع سبک طراحی مدرن ترکیبی از سادگی و شیک بودن یک مکان است.

با افزایش علاقه‌مندان به سبک طراحی مدرن و شیک، شکل و ابزار روشنایی آشپزخانه نیز تغییر کرد. طراحان، استفاده از چراغ‌های مخفی و لوسترهای ساده و مدرن را به لامپ‌های معمولی ترجیح می‌دادند. به این ترتیب ما در آشپزخانه‌ها و در فضایی پنهان زیر کابینت‌ها، شاهد چراغ‌هایی مخفی با نوری مناسب بودیم.

گاهی اوقات ما مشغول کار در آشپزخانه هستیم و متوجه گذر زمان و کاهش نور نمی‌شویم. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام تهیه غذا، مجبور به روشن کردن کلید چراغ با دست کثیف بوده‌اید.

یکی از روش‌های مفید در این موقعیت، استفاده از سنسور زیر کابینتی است. اگر تا به حال نام این ابزار کاربردی را نشنیده‌اید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.



سنسور زیرکابینتی



کاربرد سنسور زیر کابینتی

بسیاری از خانه‌ها با طراحی مدرن و ساده برای روشنایی آشپزخانه خود از چراغ‌های مخفی استفاده می‌کنند. این چراغ‌ها زیر کابینت یا داخل سقف به صورت توکار نصب می‌شوند.

با استفاده از این سنسور شما می‌توانید وضعیت عملکرد چراغ‌های آشپزخانه را کنترل کنید. کاربرد سنسور حرکتی زیر کابینتی روشن و خاموش کردن چراغ بدون فشردن کلید برق آن است.

کافی است یک بار دست خود را در برابر سنسور زیر کابینتی عبور دهید تا چراغ روشن شود. برای خاموش کردن چراغ‌ها نیز همین روش انجام می‌گیرد. این سنسور در فضای مخفی کابینت نصب می‌شود. به همین جهت سیم‌کشی آن نیز قابل مشاهده نخواهد بود و نمای ظاهری آشپزخانه را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد.

برخی از افراد از این سنسور در قسمت‌های دیگر خانه و محل کار خود نیز استفاده می‌کنند. این سنسور قابلیت نصب در مکان‌های مختلف را دارد اما توجه داشته باشید که سیم‌کشی سنسور ممکن است نما و زیبایی مکان مورد نظر شما را از بین ببرد.

به همین دلیل بیشترین کاربرد سنسور زیر کابینتی با قابلیت نصب به صورت مخفی برای کنترل چراغ‌های آشپزخانه است.

یکی دیگر از کاربردهای این سنسور استفاده از آن در فضای داخلی کمد دیواری است. برخی افراد داخل کمد دیواری چراغ‌های مخفی نصب می‌کنند. به این جهت که برای باز کردن درب کمد دیگر نیازی به روشن کردن چراغ اتاق نداشته باشند.

اگر کمد دیواری شما فضای کافی برای سیم‌کشی سنسور دارد، می‌توانید از این سنسور برای سهولت در روشن و خاموش کردن چراغ استفاده کنید.

البته ذکر این نکته نیز الزامی است که در بازار سنسورهایی مخصوص درب کمد نیز وجود دارد که با باز و بسته شدن درب کمد، چراغ روشن و خاموش خواهد شد. همچنین برای درب کابینت و روشن شدن فضای داخلی آن نیز می‌توانید از این سنسورها استفاده کنید.

مشخصات سنسور زیر کابینتی

این سنسور در گروه حسگرهای مادون قرمز قرار دارد که به سنسورهای چشمی معروف هستند. بیشتر سنسورهای موجود در بازار پاسخگوی نیاز کاربر تا فاصله 5 سانتی‌متر هستند.

تفاوت یا بهتر بگوییم مزیت این سنسور نسبت به حسگرهای دیگر، توانایی تشخیص حرکت دست تا فاصله 35 سانتی‌متری است. شما می‌توانید در این حد فاصله 5 تا 35 سانتی‌متر برای روشن و خاموش کردن چراغ‌های آشپزخانه خود از سنسور زیر کابینتی استفاده کنید.

این سنسور، برق دوازده ولت را کنترل کرده و توان بیشینه مدل‌های مختلف این وسیله، متفاوت است. طول و عرض نسبی این ابزار مفید و کاربردی 49 میلی‌متر بوده و ارتفاع آن نیز حدود 15 میلی‌متر است.

در بسته‌بندی این سنسور یک کابل دو متری برق که جهت مسیر ورودی طراحی شده قرار دارد. در کنار کابل ورودی، دو متر نیز کابل برق خروجی وجود دارد.



سنسور زیرکابینتی



خرید سنسور حرکتی زیر کابینتی

بعضی از مدل‌های موجود در بازار به تایمر خاموش‌کننده اتوماتیک نیز مجهز هستند. شما هر نوع چراغی که زیر کابینت یا در هر مکان دیگری نصب کرده باشید، می‌توانید با نصب سنسور زیر کابینتی، وضعیت عملکرد آن را کنترل کنید.

حسگرهای مادون قرمز به سنسور چشمی مجهز هستند و این سنسور حرکت دست را تشخیص داده و به سرعت وارد عمل می‌شود. هر اندازه قدرت این حسگرها بیشتر باشد با کوچک‌ترین حرکتی چراغ روشن یا خاموش خواهد شد.

این سنسور در بخش زیرین کابینت قابل نصب بوده و همچنین شما می‌توانید این سنسور را در فضای داخلی کابینت نیز نصب کنید.

در ساعاتی از شب که همه در خواب هستند، شما بدون روشن کردن چراغ اصلی آشپزخانه می‌توانید از نور داخل کابینت استفاده کنید.

همان‌طور که ذکر کردیم نحوه عملکرد سنسور این ابزار، حرکتی است. بعضی از مدل‌های دیگر سنسور به نور حساس بوده که برای فضای داخلی کابینت یا کمد مناسب هستند.

کانتر آشپزخانه و فضای بالای اجاق گاز، از مهم‌ترین بخش‌هایی هستند که نیاز به نورپردازی با کیفیت بهتری دارند. امروزه از چراغ‌های مخفی برای ایجاد روشنایی و نمای ظاهری آشپزخانه بیشتر استفاده می‌شود. به همین جهت سنسورهای چشمی مانند سنسور زیر کابینتی، گزینه مناسبی برای عملکرد بهتر روشنایی محسوب می‌شوند.

در دنیای مدرن امروز، نورپردازی، فضای متفاوت و خاصی برای آشپزخانه ایجاد می‌کند. نورپردازی زیر کابینت، نورپردازی بالای کانتر، نورپردازی داخل کابینت، نورپردازی سینک ظرفشویی و... در طراحی داخلی آشپزخانه اهمیت دارند.

سنسورهای طراحی شده جهت روشن و خاموش کردن چراغ‌ها، در صرفه‌جویی انرژی برق نیز بسیار مؤثر هستند. همچنین چراغ‌های مخفی که با این سنسورها کنترل می‌شوند، نمای زیبای از کابینت‌ها به نمایش می‌گذارند.

خانه‌های مدرن به سمت هوشمند شدن حرکت کرده‌اند. این خانه‌های هوشمند از هر ابزاری برای سهولت در انجام کار استفاده می‌کنند. سنسور زیر کابینتی نیز یکی از ساده‌ترین اکسسوری کابینت برای کنترل وضعیت روشنایی محسوب می‌شود.

BEAUTY IS
IN SIMPLICITY

برای مشاوره و بازدید از پروژه و ثبت سفارش با ما تماس بگیرید.

جدیدترین پروژه ها

THE LATEST PROJECTS

جدیدترین پروژه ها

THE LATEST PROJECTS

دیدگاه کاربران

دیدگاه شما درباره این مقاله چیست ؟

شما می توانید در این بخش تجربیات و نظرات خود را با ما و کاربران ایران بالابر به اشتراک بگذارید.




REQUEST AND INITIAL VISIT

درخواست بازدید اولیه

جهت بازدید و برآورد هزینه خود توسط کارشناسان حرفه ای ما، فرم را تکمیل و ارسال نمایید.